Zdravím Vás

,
som tu nový a hneď Vás prosím o pomoc,ale kto iný by mi vedel pomôcť keď nie milovníci audín!

jednu takú fešandu mám aj ja doma len žiaľ ma momentálne dosť hnevá

tak mi prosím poraďte pri probléme zvláštnych zvukov ktoré počujem z pravej strany auta.ide o to že asi tak pred rokom pri jazde v kopci som započul silné buchnutie z prednej pravej strany auta,samozrejme som hneď zastal a skontroloval auto,nič som nenašiel motor ticho klepal,defekt to nebol,žiadne olejové škvrny atď. tak som pokračoval ďalej v jazde.potom začali tie zvláštne zvuky ktoré bolo počuť väčšinou keď išlo auto za studena ako náhle sa zohrialo tak väčšinou zmizlo.ďalej keď som bol ako šofér tak som to počul z pravej strany a keď som bol spolujazdec tak som to počul ľavej strany.ten zvuk bol akoby sa trel kov o kov,na plynovom pedáli som cítil vibrácie a mál som pocit akoby niečo bránilo točeniu kolies a sem tam to zatriaslo,toto sa prejavovalo pri rýchlosti do 50km/h.ak som zvýšil rýchlosť tak to prestalo asi 3x sa mi stalo že som to počul pri rýchlosti 130km/h.najhoršie to bolo keď som sa rozbiehal,keď vytlačím spojku a auto spomaľuje tak aj ten zvuk sa stišoval a aj tie vibrácie sa znižovali.motor to nebol bo keď som stál tak bolo ticho, motor v tichu klepotal.myslel som že sú to gumy ale žiaľ nie bo mám nové v servise sme skontrolovali ramená,tlmiče,čapy,ložiská všetko ok.najhoršie bolo že vždy keď som išiel do servisu tak to vtedy vôbec nerobilo jazdili na tom skúšali to a nič nenašli,ono to raz robilo raz nie tak som nemyslel že to je niečo vážne a jazdil som tak cca rok až kým pred pár dňami to došlo do takého štádia že som mal pocit že mi odtrhne nápravu a robilo to či bolo auto zohriate alebo nie(tým zohriatím myslím motor,voda,oleje atď i keď neviem či to malo na to vplyv).takže som znova išiel do servisu a tam zistili že mám zlý ĽP vnútorný kľb.
..kľb som vymenil vlastne celú poloos bo vlastním A4 r.v.2001 2.5 TDi quatro a pri tých modeloch neni možné vymeniť len kľb ale musíte celú poloos. môj problém spočíva v tom že síce po tej výmene som prestal pociťovať to takzvané bránenie točeniu kolies aj tie jemné vibrácie zmizli teda už nemám pocit že mi odtrhne nápravu.a tu je problém bo znova začínam počuť ten zvuk síce je to tichšie zatiaľ bez vibrácii ale predsa to znova začína.je možné aby to teraz bol PP vnútorný kľb keďže ten ľavý vlastne ľavá poloos je čisto nová nerepasovaná od Spidanu,alebo to môže byť niečo iné?
..má s tým niekto skúsenosti prípadne musel niekto riešiť niečo podobné?samozrejme že s tým pôjdem do servisu len by som rád vedel názor alebo skúsenosti iných ľudí aby som náhodou nevymenil tu pravú poloos a nakoniec zistil že to nebola chyba
za rady vopred ďakujem!